27 Juni 2024 – Kompanen ZZF Event

  • Home
  • 27 Juni 2024 – Kompanen ZZF Event
Hijs de vlag!

27 Juni 2024 – Kompanen ZZF Event

09:00 Rotterdam

Als Kompanen hijsen we eensgezind de vlag voor het ZZF. We zetten alle zeilen bij om er voor een ander te zijn namelijk voor de kinderen met ziektes die zo zeldzaam zijn dat er voor hen geen uitzicht is op verandering. Kompanen die er vanaf het eerste uur bij zijn herinneren de kippenvel momenten met de kinderen van het Zeldzame Ziekten Fonds. Eerst een onvergetelijke avond in Blijdorp, daarna een geweldige avond in Madurodam. Na drie jaar is het tijd om dit dunnetjes over te doen. Een dag vrij maken, dat is alles wat we vragen. Voor deze dag ben jij de Kompaan van een van de kinderen. We maken het onvergetelijk, herinneringen voor het leven. Verhalen met gevoel, in het ritme van deze dag. Lekker actief of relaxed achterover. Een lach een traan, even serieus en dan weer grappen en grollen.

Donderdag 27 juni 2024 nodigt Kompanen Netwerk de kinderen van het Zeldzaam Ziekten Fonds uit voor een magische dag. Niets is te gek op deze dag. Puur genieten met de wind in de haren. Om precies 09:00 uur checken we in, we starten met een ontbijt. Zorg dat je er bent. Aan alles is gedacht. Eten, drinken, precies zoals het hoort.

Een mooie dag, voor de kinderen het laatste duwtje naar de schoolvakantie. En dan keren we terug, daar waar we vertrokken, gewoon weer met beide benen op de grond. We zwaaien de kinderen uit en sluiten deze mooie dag af met een diner.

De kosten voor deze onvergetelijke dag bedragen € 125,00 ex. per persoon (je betaald ook voor je kleine kompaan en een van de ouders) en dienen voor de dag van het event betaald te zijn. Hiervoor ontvang je een factuur. Kan je onverhoopt toch niet, dat kan altijd gebeuren. Helaas kunnen wij vanwege gemaakte kosten geen geld terugstorten. Zie jouw reservering als een concert ticket, als je er niet bij kan zijn kan je iemand anders sturen. Want vergeet niet, juist op deze dag, kan het niet zo zijn dat een kleine Kompaan, alleen blijft staan.

LET OP WE HEBBEN MAAR BEPERKT PLEK!

Nog even na genieten van de vorige ZZF Kompanen events:

Inschrijven