Borrel: ROTTERDAM : Gieterij ’t Swaentje

  • Home
  • Borrel: ROTTERDAM : Gieterij ’t Swaentje

Borrel: ROTTERDAM : Gieterij ’t Swaentje

19:30 Gieterij 't Swaentje

Een laagdrempelige borrel voor de echte Kompaan.

Eet, drink, lach, proef, slurp, proost, smak… Gieterij ’t Swaentje in het oude Noorden is onze vaste thuishonk aan het worden. Niet moeilijk, wel zo makkelijk. Starten daar rond half acht. Gewoon gezellig een bruin café op stelten zetten en genieten van een goed gesprek en een biertje.

Kom ook naar de Kompanen Borrel op 29 augustus, 19:30 uur of iets later, geen probleem, das het voordeel van een borrel. Alles in een ongedwongen sfeer. Wie zien we bij deze borrel in deze meer dan gerse kroeg?

De kosten voor dit event bedragen € 45,- ex. BTW per persoon en dienen voor de dag van de borrel betaald te zijn. Hiervoor ontvang je een factuur. Kan je onverhoopt toch niet, dat kan altijd gebeuren. Helaas kunnen wij vanwege gemaakte kosten geen geld terugstorten. Zie jouw reservering als een concert ticket, als je er niet bij kan zijn kan je iemand anders sturen. Meld je aan via info@kompanen-netwerk.nl aanhaken op de avond zelf zonder aanmelding, gezellig! kan natuurlijk altijd tijdens borrel… hou er rekening mee dat een factuur later die week volgt voor het volledige bedrag.

Kompanen Borrel Rotterdam

Inschrijven