Remco Lange

Ongezouten, Creatief bij Carnero concept + creatie / Kompanen Rotterdam / St. Tileng / Creatieve gek / Goededoelenondernemer
“Laat ik me even voorstellen, Remco Lange: Creative Director van Carnero.” Een creatieve studio die bedrijven voorziet in alle vormen van creatief advies en grafisch design. Dat doe ik met de gezonde Rotterdamse opgestroopte mouwen-mentaliteit. Creatief, maar met een mening. Geen doekjes voor het bloeden, geen zak met lucht omdat het zo makkelijk verkoopt. Nee, verkopen waar nodig vereist veel meer creativiteit dan overal maar ja op zeggen. Houd ik niet van, doet ik niet aan. Liever een goed stuk hazenpeper dan een vette worst.

Carnero bestaat sinds 2006, heeft een breed dienstenpakket en een divers portfolio. Werkt voor de broodjeszaak op de hoek en een van de grootste glasdecorateurs van Europa. Van de fashion-retailer in de stad tot en met de grootste retail-bouwer van Nederland. Voor een wereldspeler in sports-fashion, maar net zo makkelijk non-profit. Het re-branden of bedenken van een merk is mij op het lijf geschreven. Daarnaast ben ik als voorzitter onderdeel van het dagelijks bestuur van Stichting Tileng en heb ik samen met een Kris Wynia het netwerk Kompanen Rotterdam opgericht.

”Ik leer niet, ik ervaar. Ervaring vormt de basis voor mijn creativiteit”.

Ik denk zowel abstract als concreet mee met mijn klanten en lever enkel maatwerk. Carnero ontwerpt onder andere huisstijlen, creatieve concepten, websites, folders, advertenties, productverpakkingen, interieurs, social media-uitingen, vrije uitloop ideeën en alle andere denkbare creatieve uitingen. Steeds vaker ben ik de spil binnen producties, geef ik advies over het te volgen traject en smeed ik een team om tot het juiste resultaat te komen.