Roy van Baarsen

Roy van Baarsen

STUDIO KOKOSNOOT VIDEO – MARKETING – STUDIO – LIVE STREAM

Een goed verhaal blijft hangen.

Want goed vertelde verhalen inspireren en bereiken hun doel.
Studio Kokosnoot voegt waarde toe aan jouw verhaal door jouw trots en passie te vertalen naar relevant beeld dat verbindt, inspireert en stimuleert. Studio Kokosnoot maakt op persoonlijke wijze, met liefde voor film en marketingkennis doordachte videos.

Studio Kokosnoot luistert, vraagt, prikkelt en beukt heilige huisjes omver. Daardoor krijgen we diepgang en inzicht in de trots, de passie en de visie die jou als ondernemer en onze videos zo bijzonder maakt.
Zo staan we naast je, snappen we je en zien we kansen om jouw verhaal vol waarde te vertellen.
We destilleren jouw goede verhaal uit vlijmscherpe interview sessies. We leggen de ziel bloot en halen de onderscheidende waarde van het puntje van je tong naar een script en een actieplan.
Door het toepassen van bewezen marketing technieken helpen wij jouw potentiële klant de informatie te krijgen die helpt om klant bij jou te worden.

Je verhaal vertellen anno 2023 doe je met video die opvalt en impact maakt.
Elke marketeer kent de kracht van video, maar niet elke videomaker kent de kracht van marketing.
Wij zorgen voor een inspirerende opbouw van het verhaal door te onderscheiden met een helder antwoord op de vraag waarom en hoe jij verandering brengt. Onze video’s zijn vol details die zorgen voor een cinematische beleving. Zo maken we samen jouw verhaal de moeite waard.
We verrassen met strategische concepten en gevatte videos. We maken content voor meerdere kanalen tegelijk; zo sluit het verhaal aan bij jouw bedrijf, doelgroep en communicatie strategie. Zo halen we het maximale rendement uit je investering.

Jouw waardevolle verhaal is het vertellen waard.